Trekkertrek Koudekerk a/d Rijn

Warme 27ste editie Trekkertrek Familiedag wederom een succes



Voor de organisatie was deze editie van het Touwtrekken en de Trekkertrek Familiedag, die warmer en zonniger was dan afgelopen jaar, wederom een geslaagde editie.


De 24ste editie van het touwtrekken begon op een warme zomerse woensdagavond met ruim 55 deelnemende teams in totaal. De teams gingen verdeeld in verschillende klassen de strijd met elkaar aan. Nadat bekend was wie de strekte teams waren werd de avond afgesloten meteen spetterend optreden van Fragment.

Zaterdag zou een warme dag worden, daarom waren er extra maatregelen getroffen. En niet voor niets, want de bezoekers kwamen massaal richting de Hoogewaard! Of het aan het goed weer lag is ons onbekend, maar met bijna 15.000 bezoekers die naar deze editie  van Trekkertrek zijn gekomen kijken we terug op een record jaar, waarvoor dank! Het goede weer was ook prettig voor het avondprogramma op zaterdag. In tegenstelling tot vorig jaar ondervond de avondwedstrijd van de NTTO dit jaar geen hinder van het weer. 

Beide dagen zijn weer buitengewoon verlopen, dit dankzij de vele touwtrekteams en Trekkertrek-deelnemers die hun krachten hebben laten zien en de inzet van de mensen die het mogelijk hebben gemaakt om de NTTO met 3 klassen naar Trekkertrek te halen mag niet vergeten worden. 

Belangrijk om te vermelden is dat ook dit jaar Trekkertrek niet neergezet had kunnen worden zonder de tomeloze inzet van al onze vrijwilligers. Dit jaar konden we ook weer rekenen op veel sponsoren die onmisbaar waren om deze 24ste editie van het Touwtrekken en de 27ste editie van de Trekkertrek en Familiedag mede mogelijk te maken.

Wij hopen u allen volgend jaar tijdens de 25ste editie van het Touwtrekken en de 28ste editie van de Trekkertrek en Familiedag terug te zien.

Tot ziens op 31 juli en 3 augustus 2019!

Namens het Bestuur van Trekkertrek: bezoekers, sponsoren, deelnemers en vrijwilligers hartelijk bedankt!