Trekkertrek Koudekerk a/d Rijn

Miss Trekkertrek 2018

De Miss heeft zich al kunnen voorstellen aan de deelnemers op de lotingsavond in April, graag stellen wij haar nu ook aan u voor! Miss trekkertrek van 2018 is Kiki Ernst!

Kiki is 26 jaar een woont nu in Lisse. Hier woont ze inmiddels anderhalf jaar na verschillende andere woonplaatsen. Ze is geboren in Zeeland waar ze na haar studie dierverzorging part time met zeehonden is gaan werken. Ze was opzoek naar een full time baan waardoor ze gesolliciteerde bij een dierentuin in Leeuwarden om daar met zeehonden en zeeberen te gaan werken. De plaats Leeuwarden trok Kiki niet om langer te blijven wonen. Door haar ervaring met paarden belande ze in Leidschendam waar ze aan de slag ging met paarden. Door haar toenmalige vriend welke melkveehouder is kwam Kiki in aanraking met de melkveehouderij. De relatie ging over maar haar liefde voor koeien bleef.

Inmiddels werkt Kiki als zzp’er en helpt ze op allerlei boerenbedrijven mee met onder andere melken, kaasmaken en het jongvee verzorgen. Ze houd het niet bij Nederlandse melkveehouderijen, vorig jaar heeft ze een week gewerkt in Denemarken en na de lotingsavond is ze voor 6 weken vertrokken naar Canada. In haar koffer gaat een stuk Nederlandse kaas mee om daar te laten proeven! Naast een stuk kaas pakt Kiki ook haar fotocamera in, één van haar hobby’s is namelijk het fotograferen van koeien. Mensen fotograferen doet Kiki niet, op een enkele uitzondering zoals een vriendin die zwanger is, na. Mensen hebben vaak hoge verwachtingen van een foto, als ze een mooie foto van een koe maakt kan iedereen daar van genieten.

Vorig jaar is Kiki voor het eerst op de Trekkertrek in Koudekerk geweest. Vrienden en bekenden komen wel al jaren waardoor Kiki het dan ook leuk vind om de Miss van 2018 te mogen zijn. Ze is inmiddels een beetje gewend aan de aandacht want Kiki is de derde Miss welke ook in de boerinnenkalender staat! Wanneer je nieuwsgierig bent naar haar foto… kijk dan even bij de maand Juni 2018!

Op koningsnacht in De Vergulde Vos in Rijpwetering werd de Miss al door verschillende deelnemers herkend. Mannen als je drie zoenen wilt van deze stoere (vrijgezelle…) Miss zorg dan dat je met die trekker naar het end gaat!