Trekkertrek Koudekerk a/d Rijn

Trekkertrek schenkt vrijkaarten aan cliënten van de Voedselbank

Onlangs schonk de Stichting Trekkertrek Koudekerk a/d Rijn vrijkaarten voor de jaarlijkse Trekkertrek & Familiedag op zaterdag 5 augustus, aan gezinnen die cliënt zijn van de Voedselbank Alphen a/d Rijn e.o.

Mario Boere overhandigde, namens het Bestuur, de kaarten aan René de Jong van de Voedselbank: “De Trekkertrek & Familiedag is een evenement voor de hele familie dat wij jaarlijks organiseren voor de inwoners van onze regio en daarbuiten. Het evenement draait volledig op enthousiaste medewerk(st)ers afkomstig uit de regio en zij doen dit op vrijwillige basis.
Als organisatie zijn we ons ervan bewust dat er in onze gemeente ook mensen met een zeer krap budget wonen, die daardoor in vakantietijd vaak niet kunnen deelnemen aan uitstapjes e.d. Daarom hebben we er dit jaar voor gekozen om aan de gezinnen met kinderen, die cliënt van de Voedselbank zijn, kaarten aan te bieden voor het evenement. Ook vinden we het voor kinderen belangrijk dat zij na de vakantie met hun klasgenoten kunnen meepraten over een leuk dagje uit.
We hopen van harte dat zij kunnen genieten van een gevarieerd programma voor jong & oud en een dag geen zorgen hebben.
Wij doen dit vanuit ons gevoel van maatschappelijke betrokkenheid.”

René de Jong: “Uit eigen ervaring weet ik dat de Trekkertrek & Familiedag een heel gezellig evenement is. Daarom ben ik erg blij dat de organisatie de cliënten van de Voedselbank met kinderen t/m 18 jaar de mogelijkheid biedt zich met het gezin gezellig een dag te vermaken. Daar waar de ouderen zich waarschijnlijk zullen vergapen aan het geweld van de tractoren, is het enorm uitgebreide Kinderdorp voor de kleintjes natuurlijk een trekker van jewelste. Bij het bekendmaken van de uitnodiging mocht ik al tal van enthousiaste reacties ontvangen. De Voedselbank bedankt, mede namens haar cliënten, de Stichting Trekkertrek en andere sponsoren voor de uitnodiging.”