Trekkertrek Koudekerk a/d Rijn

Miss Trekkertrek 2017

Ieder jaar is het weer een verrassing, welke gezellige en mooie meid wordt Miss Trekkertrek 2017? Dit jaar is Miss Trekkertrek de Koudekerkse Jessica Goedhart!

Jessica is al voorgesteld aan de deelnemers op de jaarlijkse lotingsavond in Pleyn 68. Hier heeft ze veel mannen en vrouwen blij gemaakt met een plekje op de startlijst. Degene die zijn afgevallen mogen volgend jaar natuurlijk weer een poging wagen!

De 20 jarige Jessica komt zelf ook uit Koudekerk aan den Rijn, sinds 1 april is ze alleen nog in het weekend in Koudekerk te vinden. Door de weeks woont ze in Rotterdam waar ze bedrijfskunde studeert aan de Erasmus universiteit. Inmiddels zit ze in het derde en laatste jaar van haar studie. Als haar scriptie is goedgekeurd en al haar tentamens zijn gehaald is ze van plan na de zomer een jaar te gaan werken om daarna nog een master opleiding te volgen. Ze weet nog niet wat voor baan haar leuk lijkt, dus ben of ken je iemand die op zoek is naar een spontane werkneemster maak eens een praatje!

In Rotterdam woont Jessica samen met twee vriendinnen welke ze kent van haar studie. Je zou denken dat er veel gefeest wordt maar de meiden houden het rustig. In het weekend is Jessica onder andere te vinden op de feesten in en rond Koudekerk. Je kan haar tegenkomen op schuurfeesten in de buurt maar ze vind het ook leuk om festivals te bezoeken.

Veel vrije tijd had Jessica afgelopen jaar niet doordat ze veel voor haar studie bezig was. Wanneer ze niet met haar neus in de boeken zit werkt ze een aantal uren bij een promotiebedrijf. Zo heeft ze bij de Vrienden van Amstel LIVE achter de bar gestaan,  daar bleef ze behulpzaam en vriendelijk lachen wanneer weer iemand haar de vraag stelde of er ook Heineken verkocht werd. Naast haar baantje is ze ook op een roeivereniging beland. Of ze daarmee doorgaat weet ze nog niet, samen met een vriendin ging ze eigenlijk naar de open dag op de vereniging omdat de dag werd afsloten met een BBQ.

Met Trekkertrek zal Jessica natuurlijk te zien zijn met de opening en waar het voor de deelnemers allemaal om gaat, de prijsuitreiking. Deelnemers veel succes!