Trekkertrek Koudekerk a/d Rijn

Van de voorzitter ...

Na het 25 jarig jubileum van afgelopen jaar gaan we weer verder met de Trekkertrek Familiedag op onze vertrouwde manier. Dit jaar dus voor de 26e keer. Het vieren van ons jubileum was zeker de moeite waard. We hebben veel positieve reacties mogen ontvangen, waarvoor dank. Met name de nieuwe invulling van het avondprogramma met de NTTO klassen viel in de smaak. Daarom organiseren we ook dit jaar een NTTO Pullingavond. Spektakel en sensatie op de baan met de Light Modified, Light Superstock en Prostock klassen!

Natuurlijk is ons dagprogramma weer gevuld met attracties en vermaak van jong tot oud. Een compleet programma met dealerstands, het kinderdorp, eten en drinken en natuurlijk onze eigen Trekkertrekwedstrijd op de baan. U hoeft tussen het dag- en avondprogramma niet naar huis, ook dit jaar hebben we weer de zogeheten overblijfparty op het attractieveld.

Ik wil op voorhand iedereen bedanken die op wat voor manier dan ook ons wil steunen of helpen. Zonder deze mensen zou Trekkertrek niet bestaan.

Bedankt!

Hans