Trekkertrek Koudekerk a/d Rijn

Maharadja

De Oosterse wijsgeer

Hoog in het Tzazikistaanse Biftekigebergte vond Circusdrome de Maharadja. Met zijn bovennatuurlijke krachten verlicht hij stress en maakt hij stijve spieren onmiddellijk weer jong en soepel. Maharadja is een humoristische bewerking van de eeuwenoude circusdiscipline het contorsionisme. Een ontmoeting met de Maharadja zult u niet snel vergeten!
Circusdrome speelt de voorstelling Maharadja doorlopend 4 x 45 minuten per dag in een eigen theatertent. Per sessie van 1 minuut kunnen er maximaal 10 bezoekers naar binnen. Maharadja is toegankelijk voor iedereen vanaf 6 jaar.
Circusdrome heeft de afgelopen jaren een aantal klassieke thema’s uit de kermis- en circuskunst bewerkt en gepersifleerd. Dit heeft geleid tot een toegankelijke vorm van theater, waarbij de nadruk ligt op humor, spel en presentatie. De voorstellingen worden in een eigen theatertent of wagen doorlopend voor een klein publiek gespeeld en duren slechts enkele minuten. Circusdrome krijgt veel waardering op festivals in binnen- en buitenland.