Trekkertrek Koudekerk a/d Rijn

Segway tour

Altijd al eens op een segway willen rijden? Je kunt een poging wagen! We zetten een leuk parcours voor jullie uit op het attractieveld. 

Frozen

Elza en Olaf

Elza komt samen met haar favoriete vriendje Olaf naar de Trekkertrek familiedag! Deze Frozen figuren lopen rond in het kinderdorp waar kinderen hen kunnen ontmoeten en op de foto kunnen.

Schminken

Tijdens de Trekkertrek Familiedag kun je zijn wie je wilt! Laat je schminken tot spiderman, princes, hond of kat.. Het is volledig aan jou!

Kaboutervrouw

Bij de kaboutervrouw is het een groot feest! Bak een broodje boven het kampvuur, maak je eigen armbandje of kleur een tekening aan de tekentafel. 

Fragment

Spectaculair en verrassend. Sinds jaar en dag is deze Engels- Nederlandse band een hit op vele festivals en in vele feesttenten. De humor en de interactie met het publiek maakt de band overal razend populair.
Lees meer...

BÖKKERS

BÖKKERS – Schorem Uut De Schiettente

Deze kroonprinsen van de dialectrock zijn inmiddels kind aan huis in vele steden, tentfeesten en op diverse festivals waaronder uiteraard de Zwarte Cross. En met kind bedoelen we eigenlijk snotblaag.
Lees meer...

Airslide

De nieuwe Air Slide attractie is een combinatie van een glijbaan en een vrijval. Deze combi glijbaan heeft een hoogte van 7 meter. Spanning en sensatie gegarandeerd!

Bungee trampoline

Met deze Bungee Trampoline kunnen de deelnemers nog makkelijker en hogere sprongen maken dan op de andere modellen. Ook is onze Bungee voor volwassenen geschikt.

De Potige Sleepwagen

De Potige sleepwagen is een echte sleepwagen voor kinderen tot 16 jaar.
Deze sleepwagen wordt getrokken door een echte standaard zitmaaier trekker. Net als bij grote trekker sleepwagens komt de bak met het gewicht naar voren.
Wie weet trekken kinderen veel meer FULL PULL dan de grote trekkers!
Lees meer...

Helemaal Top

Helemaal Top komt er tijdens de overblijfparty weer een feestje van maken! Met De Toppers als voorbeeld zingen zij veelal medleys uit verschilende genres en voor alle leeftijden. Unieke combinaties van gezellige en feestelijke muziek, waarbij het publiek niet stil blijft staan. Feest gegarandeerd.

Het Feestteam

De award ‘de beste feestact van Nederland’ die al meerdere jaren aan hen is uitgereikt, bewijst dat de slogan ‘Een feest is pas een feest als het Feestteam is geweest‘ wordt waargemaakt.

Het Feestteam wordt gevormd door Stan en Frank. Sinds 1999 weet het Feestteam met meer dan 75 feestknallers keer op keer van elke evenement een feest te maken.

EB Bluesband

De EB Bluesband is ontstaan in 2010 en is een powertrio geformeerd rond gitarist/zanger Eelco Bisschop. De band speelde al door heel Nederland bij kroegen, bluesroutes en motorclubs.
Lees meer...

Stoomplezier

De Fire Dragon, zoals deze stoomtrekker heet, is een schaalmodel 1:3 van een Engelse landbouwtrekker rond 1900. Deze machines werden gebruikt om wagens op en rond de boerderij te trekken of om werktuigen zoals een dorskast of houtzaag aan te drijven met een drijfriem. Deze machine heeft ook een lier om bv boomstammen te slepen of hijswerk te doen. Fire Dragon dankt haar naam aan het feit dat zij in de avondschemering bij zware belasting vonken uit de schoorsteen blaast: een vuurspuwende draak. De firma Burrell heeft in de 70 jaar dat zij bestond ongeveer 3500 stoomtrekkers gebouwd waarvan 14 van dit type, daar zijn er 7 van bewaart gebleven. In Nederland zijn niet veel stoomtrekkers gebruikt, er waren honderd jaar terug nauwelijks wegen, alle vervoer hier ging over water. Het vermogen destijds was wel 6 pk, het model is 1,5 pk. De trekkracht op een vlakke weg is 3 ton. Het is een 1 cilindermachine maar zoals gebruikelijk bij stoommachines komt er beurtelings stoom voor en achter de zuiger, er zijn dus 2 arbeidsslagen per omwenteling van de krukas, bij een verbrandingsmotor is dat 1 arbeidsslag per 2 omwentelingen. Daardoor is een stoommachine op lage toeren enorm sterk. Er zijn 2 versnellingen, geen koppeling, dus schakelen kan alleen stilstaand. En om achteruit te kunnen laat je de machine gewoon de andere kant op draaien. De ketel heeft een werkdruk van 8 Bar en staat onder wettelijke keur d.w.z. dat deze om het jaar geïnspecteerd moet worden. Het aloude Stoomwezen is sinds 2005 geprivatiseerd, Lloyds register Nederland voert nu de meeste keuringen aan dit soort ketels uit.

De Bellentuin

De Bellentuin is een creatieve stads-oase, waarbij alles draait om het maken van de mooiste en de grootste zeepbellen. Een feestelijke mix van palmbomen, ringen, touwen, zwaarden, spinnen, tonnen, heerlijke strandstoelen en liters zeepsop. Dit visuele zeepbellentheater is een uniek concept dat leuk en uitdagend is voor jong en oud. Bij de Bellentuin sta je zelf in de spotlights en trakteer je de omstanders op een prachtig bellen show waarbij alles draait om Gebakken Lucht.

Familie Vestdijk

Een burgerlijk gezin uit de jaren vijftig; twee steltlopende stijve ouders en een huilende baby in een te grote kinderwagen en een klein jongetje, Bartje van zes, die het zijn ouders knap lastig maakt.
Lees meer...

Modeltrucks

Net zoals andere jaren rijden de modeltrucks 1:4 wederom rond op de Trekkertrek familiedag.

Wat ooit is begonnen als hobby, is nu uitgegroeid tot een ware bezienswaardigheid.
Het bouwen van deze modeltrucks vergt jaren woeste arbeid en heel veel geduld. Dit omdat de trucks geen bouwpakketten zijn.
Lees meer...

Wollie Wormol

Met zijn begeleider loopt Wollie Wormel van plek naar plek om mensen te verrassen met een grappig gesprek, een bijzonder verhaal of een demonstratie van één van Wollies vele talenten.
Lees meer...

Roel's Beestenboel

Roel's Beestenboel brengt een complete kinderboerderij naar de Trekkertrek familiedag. De konijnen, kippen, geiten en schapen, maar ook een pony en een dwergkoe kunnen niet wachten om geknuffeld te worden (onder toezicht en begeleiding van een gediplomeerd dierenverzorger).

De mobiele kinderboerderij bestaat uit een stalletje en hekwerk, met een totale oppervlakte van ruim 70 vierkante meter en is toegankelijk voor rolstoelengebruikers.

Zeepbellenact

Geniet van al het moois dat deze artiesten met zeepbellen kunnen maken. Rook bellen, grote bellen, bellen waar je in kunt staan, bellen die niet stuk gaan, bellen waar wat in zit, bellen in bellen, bellen die ….. etc.
Lees meer...

Ballonkunstenaar Patrick

Ballonkunstenaar Patrick behoort tot de absolute wereldtop van ballonartiesten. Verwacht dus geen eenvoudige ballonhondjes en zwaarden, want wat Patrick maakt is echt kunst. Een ware ballonartiest dus. Hij schildert met ballonnen en dit moet u gezien hebben om het te geloven.
Lees meer...

Jumbo Spectakel Show

Jawel, de enige echte Jumbo Spektakel Show heeft het allemaal: illusionisme, vuurspektakel, circusacts, hilarische grappen en ongein! Kinderen, en stiekem ook de volwassenen, zitten tijdens de voorstelling op het puntje van hun stoel.
Lees meer...