Inschrijving Touwtrekken 2017

Beste touwtrek(st)ers,

Op woensdag 2 augustus 2017 organiseert stichting Trekkertrek Koudekerk aan den Rijn voor de 23e keer een touwtrek toernooi op het welbekende Trekkertrek terrein in Koudekerk aan den Rijn. De wedstrijd start om 19:30 uur.

Na het succes van afgelopen jaar hopen wij dat dit  touwtrek toernooi opnieuw een onvergetelijke zomeravond gaat worden. Na de finales is er wederom een feestelijk vervolg in de grote tent. Het mooiste cadeau voor dit 23e touwtrek toernooi is de deelname van zoveel mogelijk teams, maar de ruimte is niet onbeperkt, dus geef je team op tijd op!

Aan de touwtrek wedstrijd kan men meedoen in de volgende klassen:

* Dames ongetraind, 6-tallen
* Heren ongetraind, 6-tallen
* Heren getraind, 6-tallen + combinatieteams
* Basisschool klasse (kinderen t/m 13 jaar), gezamenlijk gewicht tot 360 kg
* Junioren teams (t/m 17 jaar) 400 of 440 kg ongetraind. (Zie Reglement touwtrekken voor informatie samenstelling)

Natuurlijk wordt ook dit jaar een taart uitgereikt aan het mooist verklede team.

Bij deze nodigen wij jullie uit voor deelname aan dit toernooi. Teams kunnen zich onder aan dit bericht aanmelden tot dinsdag 1 augustus 12:00 uur via invulformulier onderaan deze pagina.

Het is belangrijk het wedstrijd reglement goed door te nemen. Het inschrijfgeld per team bedraagt € 10,-. Dit te voldoen bij aanwezig melding op woensdagavond 2 augustus vóór 19:00 uur op het wedstrijd terrein.

Aan teams, die zich tenminste 5 dagen voor het toernooi inschrijven, zenden we zo mogelijk een programmaboek toe. Bij latere inschrijving is verzending van het boek niet zeker.

Wij hopen jullie te zien op woensdag 2 augustus!

...