Koudekerk a/d Rijn
    Trekkertrek familiedag3 augustus 2024
    Trekkertrek inschrijving opent 29 maart

    Kom op zaterdag 3 augustus naar de Trekkertrek familiedag! Het belooft een dag vol plezier te worden, waar jong en oud zich geen moment zullen vervelen. Het terrein bruist van activiteiten, van vroeg in de ochtend tot diep in de nacht.

    Het middelpunt van de dag zijn natuurlijk de Trekkertrek & NTTO wedstrijden, waarbij 160 deelnemers in verschillende gewichtsklassen strijden om de eer. Met hun trekkers belast met een sleepwagen, proberen ze deze zo ver mogelijk te trekken, tot een afstand van maximaal 100 meter. De winnaar gaat naar huis met een beker en de glorie van de overwinning.

    Maar er is meer dan alleen de trekkertrek. Het terrein biedt een overvloed aan vermaak voor het hele gezin. Van straattheater tot muzikale optredens, van acrobatische shows tot innovatieve landbouwmechanisatie, er is voor ieder wat wils. En vergeet de kinderen niet: voor hen zijn er talloze activiteiten, zoals schminken, circusoptredens, en een kinderdorp met unieke springkussens en spelletjes.

    Het streven is duidelijk: een dag vol afwisseling en vermaak. Kortom, de Trekkertrek familiedag is een niet te missen evenement deze zomervakantie.

    Programma
    Touwtrekken
    Trekkertrek Familiedag

    Bekijk hier de aftermovie van 2023

    Locatie
    Snel naar programma onderdelen
    31 juli 2024
    3 augustus 2024
    3 augustus 2024
    3 augustus 2024
    3 augustus 2024