Trekkertrek schenkt vrijkaarten aan cliënten van de Voedselbank

Onlangs schonk de Stichting Trekkertrek Koudekerk a/d Rijn vrijkaarten voor de jaarlijkse Trekkertrek & Familiedag op zaterdag 5 augustus, aan gezinnen die cliënt zijn van de Voedselbank Alphen a/d Rijn e.o.

Mario Boere overhandigde, namens het Bestuur, de kaarten aan René de Jong van de Voedselbank: “De Trekkertrek & Familiedag is een evenement voor de hele familie dat wij jaarlijks organiseren voor de inwoners van onze regio en daarbuiten. Het evenement draait volledig op enthousiaste medewerk(st)ers afkomstig uit de regio en zij doen dit op vrijwillige basis.
Als organisatie zijn we ons ervan bewust dat er in onze gemeente ook mensen met een zeer krap budget wonen, die daardoor in vakantietijd vaak niet kunnen deelnemen aan uitstapjes e.d.
Lees meer...

Deelnemers Trekkertrekwedstrijd 2017 toegevoegd

De deelnemers voor de trekkertrekwedstrijd zijn nu toegevoegd aan de site.
De deelnemers zijn te vinden op de pagina Deelnemers, de deelnemers aan de NTTO avondwedstrijd zijn te vinden op de pagina NTTO

Voor de 15 ton standaardklasse en de 3.5 ton en 7 ton hobbysportklasse kun je nog opgeven, dit kan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of contact op te nemen met Hans van Leeuwen. De deelnemers aan de hobbysportklassen zijn vrijgesteld van het betalen van inschrijfgeld.

Koudekerkse Pullingavond

We zijn als organisatie al weer geruime tijd bezig met de invulling van de Familiedag. Een niet onbelangrijk onderdeel daarbij is de avond.
Deze is al voor een belangrijk gedeelte in kannen en kruiken: de NTTO gaat hier namelijk weer een hoofdrol in vervullen. We gaan, net als afgelopen jaar, een Pullingavond organiseren. Drie klassen van het állerhoogste niveau wat er in de sport te beleven is.

lees meer