Route

Trekkertrek Koudekerk aan den Rijn kunt u bereiken vanuit de volgende richtingen:

Vanuit richting Leiden/Den Haag (A4)
Afslag 6a Zoeterwoude-Rijndijk. Op de N11 afslag Hazerswoude/Koudekerk a/d Rijn. Op de rotonde rechtsaf, aan het eind rechtsaf. In Hazerswoude linksaf naar Koudekerk a/d Rijn. Over de brug rechtsaf het dorp door. Na 3 km rijdt u linksaf het terrein van Trekkertrek op.

Vanuit richting Bodegraven/Utrecht (N11)
Op de N11 afslag Hazerswoude/Koudekerk a/d Rijn. Op de rotonde rechtsaf, aan het eind rechtsaf. In Hazerswoude linksaf naar Koudekerk a/d Rijn. Over de brug rechtsaf het dorp door. Na 3 km rijdt u linksaf het terrein van Trekkertrek op.

Vanuit richting Gouda/Rotterdam (N207)
N207 volgen richting Alphen a/d Rijn. Voor Aquaduct afrit naar N11 richting Leiden. Op de N11 afslag Hazerswoude/Koudekerk a/d Rijn. Op de rotonde rechtsaf, aan het eind rechtsaf. In Hazerswoude linksaf naar Koudekerk a/d Rijn. Over de brug rechtsaf het dorp door. Na 3 km rijdt u linksaf het terrein van Trekkertrek op.

Vanuit richting Amsterdam (A4)
Afslag 4 Alphen a/d Rijn, linksaf N207. In Alphen a/d Rijn rechtsaf richting Centrum. Rechtsaf richting Koudekerk a/d Rijn. Bij de rotonde rechtdoor en aan het eind linksaf. De weg naar rechts volgen. Na ca. 2 km rechtsaf het terrein van Trekkertrek op.

Alternatieve route
Via N11 vanuit de richting Gouda en Bodegraven gaat u richting Leiden via de N11. Op de N11 neemt u de afslag Hazerswoude. Aan het einde van de afrit rechtsaf. Einde weg weer rechts. In Hazerswoude linksaf naar Koudekerk a/d Rijn. Over de brug rechtsaf het dorp door. Na ± 3 km ligt Trekkertrek aan de linkerkant van de weg.